Wytrawne babeczki z resztek:
*3-4 jajka
*2/3 szklanki ugotowanej kaszy jaglanej
*1 łyżka przecieru pomidorowego
*1/2 awokado
*1/2 kostki fety
*2 łyżki pestek
*ulubione przyprawy
Użyłam wcześniej ugotowanej i wystudzonej kaszy z obiadu z poprzedniego dnia. Do misy blendera dodałam kasze, jajka i pozostałe składniki. Lekko zblendowałam, ale nie do zupełnie gładkiej konsystencji. Ciasto rozdzieliłam na 12 silikonowych foremek do babeczek i piekłam około 35 minut w 180 st. C.
Idealne do lunchboxa do pracy czy szkoła na drugie śniadanie!
Kontakt:
- 883 206 822
Sylwia Rutkowska
OPINIA PACJENTA: Serdecznie polecam lżejsza ja o 15 kg! Dziękujemy całą rodziną za naukę zdrowego żywienia, wszystkie smaczne przepisy i niesamowitą pomoc oraz wsparcie.
Twój komentarz