✔️makaron razowy 50g
✔️szparagi zielone 200g
✔️filet z łososia 120g
✔️szczypta soli i pieprzu, sos sojowy 1 łyżeczka
✔️masło 20g
✔️szczypta gałki muszkatołowej
✔️sok z cytryny 2 łyżki
Filet z łososia doprawić sokiem z cytryny i sosem sojowym. Zgrillować.
Szparagi umyć, odciąć zdrewniałe końcówki i ugotować w wodzie z solą. Odcedzić.
W międzyczasie zrobić sos maślany: masło rozpuścić w rondelku, po rozpuszczeniu dodać sok z cytryny, gałkę muszkatołową i świeżo mielony pieprz (można dodać kilka listek mięty). Zagotować.
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Makaron odcedzić, przełożyć do garnka w którym się gotował dodać kawałki łososia oraz pokrojone ma kawałki szparagi, zalać sosem maślanym i wszystko wymieszać.
Jest przepyszne, koniecznie wypróbujcie!
Kontakt:
- 883 206 822
Sylwia Rutkowska
OPINIA PACJENTA: Korzystałam przez kilka miesięcy z pomocy pani Sylwii - razem udało nam się zrzucić 10kg i poprawić moje wyniki badań. Pani Sylwia zawsze była bardzo pomocna, dobry kontakt i cenne wskazówki! Dziękujęmy!
17.06.2020
Twój komentarz